fbpx
HOE WIJ ONZE HORIZON BEREIKEN

MEMORABLE CONTACTS

Wij ontwikkelen recruitment marketingmodellen die, gecombineerd met jouw unieke employer brand, een onvergetelijke candidate journey vormen. We analyseren iedere stap die kandidaten zetten en optimaliseren hun experience doorlopend. En komen dan met op data gebaseerde adviezen en vooruitstrevende maar pragmatische oplossingen. Onze inzichten en learnings over het gedrag van talent-pools die we breed opdoen, delen we actief met onze opdrachtgevers.

HOE WE HET DOEN

THE BIG THREE STEPS

1. INTAKE

2. VOORSTEL

3. GO

HOE WE WERKEN

Candidate Experience Optimalisatie

Weet jij hoe het pad van onbekend talent naar bevlogen ambassadeur in jouw organisatie verloopt? Alleen door alle touchpoints in de Candidate Experience in kaart te brengen en te optimaliseren kan optimaal rendement worden behaald.

Door het recruitmentproces goed in kaart te brengen en knelpunten te signaleren zijn wij in staat om onbekende talenten om te toveren naar waardevolle werknemers.

RecruitMarketing Candidate Journey

RECRUITMENT MARKETING DIENSTEN

Full service recruitment marketing bureau

Wij bieden voor iedere stap in de candidate journey een oplossing. Is de doelgroep niet bewust van je werkgeversmerk of employer value proposition? Komen er geen bezoekers op je vacaturepagina of vult niemand het sollicitatieformulier in? We helpen je graag verder. 

HOE WE DIT KUNNEN BELOVEN

VIABLE CHAIN

We zijn een unieke set; we werken in een keten van specialisten die we voor elke opdrachtgever op maat aan elkaar klikken. Daardoor zijn we niet alleen wendbaar en extreem onafhankelijk, maar vooral ook altijd up to speed. Doordat we geen platform zijn, zijn wij in staat om een advies te geven wat onafhankelijk is en zoeken we naar de best passende oplossing.

Met ons netwerk van ruim 1200 marketingspecialisten en recruitment professionals zorgen we ervoor dat de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van recruitment marketing binnen handbereik zijn.

Vragen? Bel of mail

Wij zijn iedere dag van 09:00 tot 18:00 telefonisch bereikbaar op:

+31636002737

Mailen kan 24/7 naar:

info@recruitmarketing.nl

meer weten over Recruitment Marketing?

Laat je gegevens achter en we helpen je graag verder.