Iedere dag helpen wij mensen bij het vinden van een nieuwe uitdaging

Wij geloven dat werk leuk, uitdagend en bovenal zinvol moet zijn. Om dat te realiseren bieden we de beste werkomgeving, de beste tools en de leukste collega’s. Kom jij ons team versterken?

logo-klant-recruitmarketing
recruitment marketing
ATS
Happy life – happy work ūüôā

Samen werken we op kantoor, op afstand of bij de klant. We bieden je daarbij veel eigen verantwoordelijkheid en ondersteunen je waar nodig.

Met flexibele werktijden zorgen we ervoor dat je optimaal presteert in je eigen ritme. Daarnaast is om gezond te blijven onze sportschool met verschillende klassen 24/7 voor je geopend.

Met gezonde regelmaat organiseren we onvergetelijke borrels om herinneringen op te doen die je niet snel vergeet. Gewoon leuke dingen doen met collega’s – werk & priv√©.

WIJ BIEDEN JE

Wil jij werken bij een startup waar de carrièremogelijkheden nog eindeloos zijn? Doorgroeien naar teammanager? Dat kan. Liever specialiseren binnen je vakgebied? Dat kan ook.

RECRUITMENT MARKETING VAKGEBIEDEN

Strategie

Bij het bedenken van recruitmentstrategie√ęn, sturen we niet alleen op snel resultaat maar kijken vooral naar de lange termijn. Duurzame oplossingen bedenken voor elk (uniek) vraagstuk is een continue strategische mindset essentieel.

 

 

Recruitment

Met onze recruitment kennis en ervaring helpen we organisaties met het verbeteren van hun recruitment -strategie√ęn, -processen en technologie√ęn.¬† Recruiten, dat doen we niet. Digitaal werven via wervingscampagnes, dat wel.

ATS

Marketing

Net als bij growthhacking helpen we onze klanten met het oplossen van knelpunten in de candidate journey. Door te experimenteren en resultaten te optimaliseren zorgen we altijd voor de hoogst haalbare return on investment (ROI).

Ondernemen & Innoveren

Om strijd om talent te winnen moet je out-of-the-box denken. Door (soms risicovol) te ondernemen en te blijven innoveren helpen we onze klanten steeds weer de concurrentie een stap voor te zijn.

Projectmanagement

Bij iedere klant en intern speelt projectmanagement een grote rol. Wie wat doet en of we nog op schema liggen bespreken we regelmatig met onze opdrachtgevers en wekelijks met het hele team.

ONZE KERNWAARDEN

DATAGEDREVEN

Want alles begint en eindigt met data.

INNOVATIEF

Met de nieuwste oplossingen lossen we problemen op

U

SPECIALISME

Geen enkele marktontwikkeling is een geheim voor ons

Z

TRANSPARANT

We zijn concreet en helder in onze aanpak en verwachte resultaat

w

GET IT DONE

We doen wat we zeggen

MEDEWERKERS AAN HET WOORD

“We helpen bedrijven aan een duurzame oplossing waar ze over 10 jaar nog steeds profijt van hebben. Samen helpen we onze klanten niet alleen met het behalen van hun huidige wervingsdoelstellingen maar ook die van toekomstige jaren.¬†

Marvin Croon

Founder & Recruitment Marketing Strateeg

“Het leukste aan mijn werk vind ik de diversiteit en de start-up mentality. Elke dag doen we andere dingen en zetten we de schouders bijeen om te doen wat er op dat moment gedaan moet worden. Je krijgt er zoveel energie van en je verveelt je nooit.”

Sven Peek

Recruitment Marketing Strateeg

“We werken voor hele leuke klanten met elk een andere recruitment uitdaging. Je merkt dat zij echt blij zijn met onze hulp, kennis en kundigheid op gebied van recruitment marketing. Dat maakt dat ik mijn job en werken voor RM echt gaaf vind!”

Savannah Heesen

Digital Recruitment Marketeer

ONZE TOOLS 

OFFICE TOUR

ATS

Junior Digital Marketeer

Senior Digital Marketeer

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Word jij onze nieuwe collega?

We zijn altijd op zoek naar Recruitment Marketing professionals die samen met ons de recruitmentbranche willen innoveren. Heb jij kennis en ervaring in Digitale Marketing en/of Recruitment Technologie√ęn? Laat het ons weten!

Jurrian van Bart

Jurrian van Bart

Business Developer