Savannah Heesen

Recruitment Marketeer

Binnen RecruitMarketing ben ik een generalist op onze verschillende pijlers en enthousiaste hands-on projectmanager. Ik heb ervaring op zowel strategisch, adviserend als uitvoerend niveau.

1-3 dagen per week, per direct

Flexibel, in-house of op afstand

€100 per uur

Wie ik ben

Ik ben Savannah, 27 jaar en woon samen met mijn vriend in Haarlem. In mijn vrije tijd sport ik graag en doe ik aan bootcamp en padel. Heerlijk om te bewegen en je hoofd leeg te maken, maar de belangrijkste reden is dat ik dit in het weekend weer kan compenseren met lekker eten en drinken. It’s all about balance 🙂

Als ik mijzelf kort moet omschrijven op gebied van professionaliteit, laat mijn vakmanschap zich het beste uitleggen als dat ik een generalist ben, maar tegelijk ook hyperspecialist doordat ik mij kan vastbijten in een bepaald vraagstuk. Mn persoonlijkheid laat zich het beste uitleggen als digital savvy (of savvie ;)), maar ook creatief in de uitvoering. Zo ben ik breed inzetbaar op ieder vraagstuk.

Leuk feitje: na mijn studie International Business wist ik nog niet zo goed wat ik wilde en ben ik mijn carrière gestart als hypotheekadviseur bij de ING bank. Hoewel ik nu in een heel ander vak zit, heb ik hier veel financiële kennis aan overgehouden wat erg waardevol is in het volwassen leven.

Mijn ervaring

Juni 2021 tot heden – recruitment marketeer
RecruitMarketing

Sinds ik bij RM werk heb ik al veel verschillende soorten opdrachtgevers mogen helpen op onze zes verschillende pijlers employer branding, werken-bij sites, job advertising, ATS, recruitment marketing automation en data intelligence. Klanten waar ik voor heb gewerkt zijn o.a. Maasstad Ziekenhuis, CBR, McArthurGlen, Hornbach, Crossphase en YOUMANworks. Lees verder over mijn ervaring bij “ik binnen RM”.

september 2019 tot juni 2021 – recruitment marketeer
Finedat, een detacheringsbureau in de financiële sector

  • Verantwoordelijk voor de gehele recruitment marketing funnel van het bedrijf, waaronder de employer branding strategie, de recruitmentsite en wervingscampagnes.
  • Veel meegekeken met mijn collega’s van recruitment om te begrijpen hoe hun processen werken en hoe je deze kan optimaliseren door middel van recruitment marketing.

 

Mijn visie op recruitment marketing

Recruitment marketing bestaat nog niet heel lang in de huidige vorm. Sommige organisaties kennen het überhaupt nog niet of kent het wel maar is er nog niet mee bezig. Het gaat vaak om werkzaamheden die niet per se bij marketing liggen, maar ook niet per se bij recruitment terwijl het voor beide afdelingen mega relevant is. Het leuke vind ik dan ook dat we met ons werk het gat tussen deze twee afdelingen kunnen vullen en ze hier zelfs mee kunnen samenbrengen. Wij werken vaak als verlengde van een team om te ondersteunen met de strategie en uitwerking, waardoor het vaak voelt alsof we het echt samen doen.

Ik binnen RecruitMarketing

Binnen RM help ik als hands-on projectmanager mijn eigen klanten met hun wervingsuitdagingen. Ik kan jouw organisatie helpen met o.a. de volgende onderwerpen:

  • Projectmanagement voor alle recruitment marketing pijlers
  • Het opstellen van een arbeidsmarktcommunicatieplan
  • Het opstellen van een strategisch wervingsplan voor paid advertising en social media
  • Het instellen, monitoren en optimaliseren van wervingscampagnes en uitvoer van arbeidsmarktcommunicatie op social media
  • Het vertalen van employer brand en value propositions naar communicatie en middelen
  • Werken-bij websites ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en onderhouden
  • Het creatief (her)schrijven van vacatureteksten met conversie/SEO in gedachte
  • Projectmanagement voor (online) recruitmentevents

 

Samenwerken? Leuk! Ik ben te bereiken via savannah@recruitmarketing.nl of 06-34976429

Meer weten over wat we doen? Bekijk onze Cases!