Rick de Bruijn

Webdeveloper

Ik ben binnen ons vakgebied breed inzetbaar. Momenteel focus ik mij voornamelijk op het bouwen van (werken-bij) websites en het vervolgens daaraan koppelen van ATS of CRM-systemen. In het verleden heb ik gewerkt als online marketeer, waardoor ik ook kan ondersteunen op het gebied van online marketing campagnes en/of (recruitment) marketing automation.

1-2 dagen per week, per direct

Flexibel, in-house of op afstand

€100 per uur

Over mij

Met mijn inmiddels 28 jaar komen de leeftijden die met een ‘3’ beginnen in een vrij rap tempo dichterbij. Ik ben geboren en getogen in Den Haag, maar woon inmiddels al meer dan 1,5 jaar samen met mijn vriendin in Rozenburg – een piepklein dorpje onder de rook van Rotterdam. Met het oog op de toekomst een bewuste keuze om de drukke stad achter ons te laten. Al speelt het feit dat ik fanatiek Feyenoord-supporter ben ook (stiekem) zeker mee, want ik kan nu zeggen dat ik in Rotterdam woon.

Qua professionaliteit denk ik dat ik van mijzelf kan zeggen dat ik een creatieve, autodidactische generalist ben. Schotel mij een probleem voor en ik doe mijn best om een (creatieve) oplossing voor je te vinden. Daaruit kun je ook al opmaken dat ik anderen graag help. Dit alles gaat gepaard met een flinke dosis humor.

Mijn ervaring

januari 2023 t/m heden –  Online Marketeer & Web Developer
bij RecruitMarketing

Ik vind het erg belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe dingen te leren en ik vind het ook heel erg tof als dat dan lukt. Bij RecruitMarketing is er met regelmaat behoefte aan het maken van API-koppelingen tussen werken-bij sites en Applicant Tracking Systems. Dit heb ik mezelf, door me er in te verdiepen en het gewoon te (blijven!) proberen, geleerd. Daarnaast bouw ik nog steeds met veel plezier (mee) aan (werken-bij) websites en zet ik mijn kennis en expertise in binnen onze andere pijlers als dat nodig is.

maart 2021 t/m januari 2023 – Online Marketeer & Web Developer
bij Freelancers United

Na het stoppen met mijn eigen onderneming ben ik aan de slag gegaan bij Freelancers United, de zusteronderneming van RecruitMarketing. Ik heb voor een grote verscheidenheid aan bedrijven nieuwe websites gebouwd, bestaande websites geoptimaliseerd en ook advertentiecampagnes gedraaid.

april 2019 t/m februari 2021 – Online Marketeer & Web Developer
bij Koopmans & De Bruijn

Tijdens deze bijna twee jaar als eigen ondernemer verplaatste mijn interesse steeds meer van online marketing naar webdevelopment. Daar kan ik mijn creativiteit in kwijt, kan ik me vastbijten in technische problemen en kan ik zelf op zoek naar een oplossing en deze vervolgens ook toepassen.

 

Mijn visie op recruitment marketing 

De manier waarop gebruikers op je website landen en hoe gemakkelijk het vervolgens is om te converteren bepaalt voor een groot deel het succes van je (werken-bij) website. Dat zijn dus ook de zaken waar ik als developer goed op let: het moet – voor gebruikers uit iedere doelgroep – kinderspel zijn om te solliciteren. Recruitment marketing is iets vrij nieuws en brengt twee afdelingen samen: recruitment en marketing. Door dat te doen in combinatie met slimme technologie gaat het werven van nieuw personeel steeds slimmer, makkelijker en bovenal goedkoper.

Samenwerken?

Ik verwacht dat je op dit punt al een goede beeld hebt van wat ik voor jouw organisatie zou kunnen betekenen.

Mocht je hier toch nog een vraag over hebben of hier even over willen sparren, stuur me dan gerust een e-mail of bel me even op!

Meer weten over wat we doen? Bekijk onze Cases!