Jette van Beek

Campagne Manager

1 - 2 dagen

Flexibel, in-house of op afstand

€100 per uur

Wie ik ben

Mijn naam is Jette, ik ben 25 jaar en woon sinds vorig jaar in Amsterdam met vriendinnen. Ik geniet in mijn vrije tijd vooral van alle leuke terrasjes en barretjes en ga ook graag naar een van de vele musea in onze mooie hoofdstad. Daarnaast probeer ik graag een van de vele verschillende lesjes van Classpass uit om te zorgen dat ik fit blijf. Afgelopen jaar heb ik mijn studie bedrijfskunde in Utrecht afgerond en ben ik in december begonnen met werken bij RecruitMarketing. Mijn sterke eigenschappen zijn dat ik empatisch en flexibel ben.

Mijn ervaring

December 2022 tot heden – campagne manager
RecruitMarketingBinnen mijn functie als campagne manager heb ik al meegewerkt aan projecten bij diverse klanten in verschillende branches. De afwisseling tussen de verschillende klanten is wat het werk zo leuk en interessant maakt en zorgt dat het nooit verveelt. Lees verder over mijn ervaring bij “ik binnen RM”Tijdens mijn studie Bedrijfskunde heb ik meerdere stages gelopen in zowel recruitment én marketing.

Februari 2022 – september 2022 – Recruitment afstudeerstagiaire.
Tijdens mijn afstudeerstage heb ik bij het bedrijf vaste dagen meegewerkt op de recruitment afdeling. Daarnaast schreef ik hier ook mijn afstudeeronderzoek met als onderwerp het optimaliseren van het recruitment proces. Hierbij deed ik onderzoek naar hoe het bedrijf meer controle kon krijgen op het recruitmentproces en daarmee tijdig kon bijsturen.

Mijn visie op recruitment marketing

Tijdens mijn stages in recruitment heb ik gezien dat een recruitmentproces op veel verschillende vlakken inefficiënt kan zijn en optimalisatie het gehele proces een stuk makkelijker maakt. Tijdens het searchen, wat veel tijd kost en met vaak ook weinig resultaat, merkte ik dat dit een stuk sneller kan door middel van job advertising waarbij je een veel grotere doelgroep kan bereiken. Ik vind het leuk dat wat ik zelf als recruiter heb ervaren als knelpunten, we nu andere recruiters mee kunnen helpen.

Ik binnen RecruitMarketing

Binnen recruitmarketing help ik klanten met het strategisch adviseren, en daarbij uitvoeren, van hun wervingsprobleem door middel van campagnes en social media content. Klanten kunnen mijn hulp inschakelen bij het volgende:
  • Het opstellen van een strategisch wervingsplan voor paid advertising en social media
  • Het instellen, monitoren en optimaliseren van wervingscampagnes en het opstellen en uitvoeren van social media content

 

Samenwerken? Leuk! Ik ben te bereiken via jette@recruitmarketing.nl of 06-28191975.

Meer weten over wat we doen? Bekijk onze Cases!