Project

YOUMANworks

Element zwart

Recruitment Marketing Support

YOUMANworks helpt organisaties met talentvraagstukken in de wereld van de industriƫle techniek. Een vaste baan of een tijdelijk project, ze bieden voor zowel kandidaat als opdrachtgever een passende oplossing. YOUMANworks onderscheid zich dankzij hun menselijke aanpak. Profielen in deze sector zijn echter enorm schaars, waardoor een onlinewervingsstrategie essentieel is.

De fijne samenwerking die we met YOUMANworks hebben, bestaat al sinds begin 2021. Tot nu toe hebben we op al onze verschillende pijlers al veel kunnen aanpakken.

Onze ideale klantsituatie is dat we kunnen beginnen bij het begin: het neerzetten van een ATS en een goede website. We zijn begonnen met de selectie en implementatie van een ATS, om de stroom kandidaten te kunnen verzamelen en managen. Gelijktijdig hebben we een recruitment- en werken-bij site ontwikkeld, welke gekoppeld is met het ATS en daardoor met elkaar communiceert. Om het merk YOUMANworks te lanceren hebben we een arbeidsmarktcommunicatieplan gemaakt, wat de basis heeft gevormd voor o.a. het inrichten van effectieve, converterende wervingscampagnes. Sindsdien voeren we doorlopend campagne voor verschillende vacatures. De campagnes zetten we uit op verschillende kanalen, zoals social advertising (LinkedIn, Facebook, Instagram), jobboards (Indeed), e-mailcampagnes en meer. Het resultaat mag er wezen; in 2023 komt meer dan de helft van de plaatsingen uit campagnes.

Om de wervingscampagnes te versterken is er een social mediastrategie ontwikkeld waarmee er constant relevante, organische content wordt gedeeld met de doelgroep. Denk hierbij aan vacatures, branchenieuws en testimonials.

resultaten

  • Meer dan de helft van de plaatsingen zijn sollicitatanten vanuit campagnes
  • Een onderscheidend employer brand in een concurrerende markt
  • Een geoptimaliseerde recruitment- en werken-bij site
Element zwart

Meer projecten

ik wil dit ook

Wij helpen je hier natuurlijk graag bij. Laten we kennis maken, dan vertellen we je alles over de mogelijkheden binnen Recruitment Marketing. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op, of plan meteen een afspraak in onze Calendly agenda!