Project

The Impact Group

Element zwart

Recruitment Marketing Support

The Impact Group is een fullservice recruitmentbureau en projectenbureau gespecialiseerd in IT. Met een persoonlijke benadering en focus verbinden ze vraag en aanbod optimaal. The Impact Group bemiddeld in IT specialisten onder anderen door middel van detachering en werving en selectie.

The Impact Group heeft een enorme wervingsbehoefte op het gebied van IT specialisten, maar zoekt daarnaast ook personeel voor diverse functies binnen The Impact Group zelf. Om deze behoefte op langer termijn in te vullen hebben ze een junior marketeer aangenomen. Aan ons de vraag om haar op te leiden en tegelijkertijd een recruitment marketing strategie op te zetten.
Onderdelen van deze strategie zijn o.a. het starten van Job Advertising via social media en het optimaliseren van het ATS systeem. Ook hebben we verschillende tools ingezet om campagne- en website data inzichtelijk te maken. Met behulp van deze data hebben we de website structuur, pagina opbouw en content geoptimaliseerd.

resultaten

  • Een uitgebreid trainingstraject voor de junior marketeer
  • 775% meer sollicitaties in de eerste campagne maand
  • Een stijging van 52,8% in het aantal unieke bezoekers op de website in de eerste campagne maand
  • Een gestroomlijnd sollicitatieproces in het ATS systeem
  • Website structuur en paginaopbouw geoptimaliseerd op conversie
Element zwart

Meer projecten

ik wil dit ook

Wij helpen je hier natuurlijk graag bij. Laten we kennis maken, dan vertellen we je alles over de mogelijkheden binnen Recruitment Marketing. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op, of plan meteen een afspraak in onze Calendly agenda!