Project

Laspartners Multiweld

Element zwart

Job advertising, werken-bij site & ATS koppeling

Laspartners Multiweld is een toonaangevende leverancier van lastechnische producten voor de maakindusttrie. De technische dienst van Laspartners Multiweld biedt service in heel Nederland en Belgiƫ, zoals onderhoud, reparaties, keuren, valideren en kalibreren van lasapparatuur en andere elektrische gereedschappen.

In 2022 hebben we door middel van wervingscampagnes veel instroom kunnen genereren voor Laspartners Multiweld. Deze instroom was hard nodig, maar legde ook een probleem bloot: er was geen plek om kandidaten te verzamelen en verwerken, waardoor de recruitment afdeling niet kon opschalen. De behoefte onstond voor een ATS systeem om kandidaten centraal te kunnen verwerken.
RecruitMarketing heeft de behoeftes qua functionaliteiten opgehaald en op basis daarvan ATS systeem Recruitee geselecteerd. Vervolgens is er een koppeling gebouwd tussen de eerder ontwikkelde werken-bij site en Recruitee.

resultaten

  • Een ATS selectie op basis van behoeftes van Laspartners Multiweld
  • Recruitee ingericht
  • Koppeling gebouwd waardoor data uitgewisseld wordt tussen de bestaande werken-bij site en Recruitee
Element zwart

Meer projecten

ik wil dit ook

Wij helpen je hier natuurlijk graag bij. Laten we kennis maken, dan vertellen we je alles over de mogelijkheden binnen Recruitment Marketing. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op, of plan meteen een afspraak in onze Calendly agenda!