Project

Focus Engineering

Element zwart

Recruitment Marketing Support

Focus Engineering is specialist op de arbeidsmarkt voor Control & Automation en Electrical & Instrumentation professionals. Als enige hypergespecialiseerde detacherings- bemiddelings-, en contractmanagement bureau bieden zij een enorm aanbod aan vacatures. Van tijdelijke projecten tot vaste functies, van ingenieursbureau tot system integrator of plantowner.

Voor Focus Engineering hebben wij een volledig nieuwe recruitmentsite gebouwd, met een compleet nieuw design. Op deze website staat hun grote vacature aanbod centraal. De website hebben we gekoppeld aan hun ATS. Tevens hebben we geholpen om het ATS zo goed mogelijk met de website te laten communiceren. Naast de recruitment site hebben we ook een werken-bij site voor Focus Engineering gebouwd, waar zij hun interne vacatures op kwijt kunnen. Naast het bouwen van de websites, draaien we ook verschillende online advertenties voor vacatures. Dit doen we zowel voor de interne functies van Focus Engineering, als de externe functies.

resultaten

Resultaten:

  • Volledige nieuwe recruitmentsite met nieuwe huisstijl, gekoppeld aan het ATS
  • Volledige nieuwe werken-bij site met nieuwe huisstijl
  • 350 extra sollicitaties binnen één maand uit job advertising binnen een schaars profiel
  • Fikse stijging in aantal sollicitaties
Element zwart

Meer projecten

ik wil dit ook

Wij helpen je hier natuurlijk graag bij. Laten we kennis maken, dan vertellen we je alles over de mogelijkheden binnen Recruitment Marketing. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op, of plan meteen een afspraak in onze Calendly agenda!