Welke verschillende vormen van content kan ik gebruiken bij job advertising?

Er zijn verschillende soorten content die je kunt gebruiken bij job advertising. Het soort content dat je het beste kunt gebruiken is afhankelijk van de doelgroep en het kanaal dat daarbij passend is. Er zijn een aantal voorbeelden van content die over het algemeen het beste zijn om in te zetten bij job advertising. Wij vertellen het je in deze blog!
  1. Vacaturetekst: Een duidelijke en beknopte beschrijving van de functie en de vereisten is de basis van elke job advertentie. Zorg ervoor dat je alle belangrijke informatie opneemt, zoals de functietitel, verantwoordelijkheden, vereisten, voordelen en hoe solliciteren.
  2. Video’s: Video’s kunnen een krachtige manier zijn om de aandacht van potentiële kandidaten te trekken en hen te laten zien wat de functie inhoudt. Dit kan variëren van een korte video waarin het bedrijf wordt voorgesteld tot een meer gedetailleerde video waarin de dagelijkse werkzaamheden van de functie worden getoond.  
  3. Afbeeldingen: Afbeeldingen kunnen ook helpen om de aandacht van kandidaten te trekken en een visuele weergave te bieden van de werkplek en de bedrijfscultuur. 
  4. Blogs of artikelen: Door het schrijven van blogs of artikelen die gerelateerd zijn aan de functie of het bedrijf, kun je de interesse van potentiële kandidaten wekken en hen meer informatie geven over het bedrijf en de cultuur. 
  5. Social media: Social media kan ook een krachtig middel zijn om job advertising te doen. Door het delen van vacatures op LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram kun je een breed publiek bereiken en de interesse van kandidaten wekken. 
Ongeacht welke vorm van content je gebruikt, het is belangrijk om er altijd voor te zorgen dat het aansluit bij de doelgroep en het kanaal waarop je adverteert en dat het duidelijk en aantrekkelijk is voor potentiële kandidaten!

Advies over welke vorm content geschikt is voor jouw bedrijf?

LEES VERDER